Top 5 beste slimme laadpunten - Slimmelaadpunt.nl

Top 5 beste slimme laadpunten

Elektrische auto's winnen aan populariteit en slimme laadpunten spelen een cruciale rol bij het opladen van deze voertuigen. Slimme laadpunten bieden een efficiëntere en duurzamere manier van opladen en kunnen ook helpen bij het besparen van kosten op de lange termijn. In deze blog bespreken we de top 5 beste slimme laadpunten, inclusief hun kenmerken en voordelen.

  1. Zaptec Go:

De Zaptec Go is een slim laadpunt dat veelzijdig, betrouwbaar en efficiënt is. Het laadpunt is voorzien van slimme functies, zoals geïntegreerde energiemonitoring en automatische belastingsturing. Hierdoor kan de Zaptec Go het laadvermogen aanpassen aan de energiebehoeften van het huishouden en de elektrische auto, en zo zorgen voor een optimale laadervaring.De zaptec go laadpunt wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie

  1. Easee Charge Lite:

De Easee Charge Lite is een slanke en compacte laadpaal, die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Het laadpunt heeft een laadvermogen tot 11 kW en is uitgerust met verschillendeslimme functies. Verder is de Easee Charge Lite te bedienen via de easee app die gebruikers in staat stelt om hun laadsessies te beheren en het verbruik te monitoren.

  1. Wallbox Pulsad Plus:

De Wallbox Pulsar Plus is een krachtig en gebruiksvriendelijk laadpunt, dat geschikt is voor thuis- en bedrijfsgebruik. Het laadpunt heeft een vermogen tot 22 kW en is compatibel met alle elektrische auto's. De Wallbox Plus biedt ook geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals een automatische stroomonderbreker en een geïntegreerde aardlekschakelaar. Verder heeft de Wallbox Pulsar Plus een vaste type 2 laadkabel van 5 of 7 meter.

  1. Wallbox Copper SB:

De Wallbox Copper SB is een stijlvol en geavanceerd laadpunt, dat is ontworpen voor residentiële toepassingen. Het laadpunt heeft een vermogen tot 22 kW en is uitgerust met slimme functies, zoals Bluetooth-connectiviteit en wifi. De Wallbox Copper SB biedt ook meerdere gebruiksmodi, zoals modus 3 (geschikt voor openbaar laden) en modus 2 (geschikt voor opladen via een normaal stopcontact).

  1. Wallbox Pulsar Max:

De Wallbox Pulsar Max is een krachtig en efficiënt laadpunt, dat geschikt is voor zowel thuis- als bedrijfsgebruik. Het laadpunt heeft een vermogen tot 22 kW en is uitgerust met slimme functies, zoals een oplaadplanner. De Wallbox Pulsar Max biedt ook een intuïtieve gebruikersinterface en kan via wifi worden verbonden met de Wallbox-app, die gebruikers in staat stelt om hun laadsessies te beheren. Verder heeft de Wallbox Pulsar Max een vaste type laadkabel van 5 of 7 meter.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.