Ontdek de nieuwe Pulsar van Wallbox: De Pulsar Pro vanaf € 884 - Slimmelaadpunt.nl

Ontdek de nieuwe Pulsar van Wallbox: De Pulsar Pro vanaf € 884

De Pulsar Pro

In een wereld waar elektrisch vervoer steeds populairder wordt, is de behoefte aan betrouwbare, efficiënte laadoplossingen groter dan ooit. Of je nu een bedrijf runt dat elektrische voertuigen inzet voor zakelijk gebruik of gewoon op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke manier om thuis op te laden, de Pulsar Pro biedt een innovatieve en veelzijdige oplossing die aan al je behoeften voldoet.

Een Nieuwe Oplossing voor Meerdere Gebruiker

De Pulsar Pro is ontworpen met het oog op zowel privé- als zakelijk gebruik van elektrisch vervoer. Of het nu gaat om je werknemers die hun elektrische bedrijfsauto's opladen of om het faciliteren van elektrisch rijden thuis, deze oplaadoplossing is betrouwbaar, toegankelijk en eenvoudig te beheren. Bovendien kun je zakelijke verrekening gemakkelijk instellen, waardoor het beheer van oplaadkosten naadloos verloopt.

Snellere Installatie

Met vooraf geconfigureerde 4G-connectiviteit en een data-abonnement wordt de installatie van de Pulsar Pro een fluitje van een cent. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt, met minder inbedrijfstellingstijd en minder kans op fouten. Het ontwerp van de achterplaat maakt de installatie zelfs nog eenvoudiger dan je je kunt voorstellen.

Beheer op Afstand 

Met myWallbox Business heb je volledige controle over je laadpalen. Je kunt opladers beheren, betalingen verwerken, gebruikerstoegang regelen, rapporten genereren en nog veel meer, allemaal vanaf afstand. Bovendien is de Pulsar Pro OCPP-compatibel, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke backend-systeem dat je al gebruikt.

Verbeterde Service en Onderhoud

Dankzij de 4G-connectiviteit kunnen software-updates op afstand worden uitgevoerd, waardoor je laadinfrastructuur altijd up-to-date is. Bovendien zorgt geavanceerde beveiliging ervoor dat ongeoorloofde manipulatie, fysieke schade en cyberaanvallen worden voorkomen. En als er toch iets misgaat, is de laadkabel eenvoudig te vervangen, wat de downtime minimaliseert.

Kostenoptimalisatie

Met Dynamic Power Sharing kun je tot wel 100 laders aansluiten op één enkele stroomvoorziening, wat resulteert in verbeterde energie-efficiëntie en lagere kosten. Dit maakt de Pulsar Pro niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief.

Gebruiksvoordelen

- Betrouwbaarheid: Dankzij 4G-connectiviteit geniet je van volledige connectiviteit met minimale onderbrekingen. Het robuuste ontwerp beschermt tegen extreme weersomstandigheden, water, stof en stoten. Bovendien zorgt de geavanceerde CPU voor hogere verwerkingssnelheden en prestaties.

- Makkelijk te Gebruiken: Het aantrekkelijke en compacte ontwerp van de Pulsar Pro wordt aangevuld door de intuïtieve Halo Light, die de laadstatus duidelijk weergeeft. Authenticatie en betaling zijn moeiteloos met RFID, NFC en de myWallbox-app.

- Gemoedsrust: Versleutelde communicatie beschermt persoonlijke gegevens, terwijl eenvoudige zakelijke verrekening op basis van OCPP en laadpassen ervoor zorgt dat je zonder zorgen kunt laden.

De Pulsar Pro vertegenwoordigt de toekomst van elektrisch laden, met een focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak, kostenefficiëntie en milieuvriendelijkheid. Of je nu een bedrijf runt of gewoon thuis elektrische voertuigen wilt opladen, de Pulsar Pro biedt de oplossing die je nodig hebt. Ontdek vandaag nog hoe deze geavanceerde laadpaal jou kan helpen om te profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Nu vanaf €884 https://slimmelaadpunt.nl/products/wallbox-pulsar-pro-22kw-5-of-7m
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.